OP DREEF

Sportmassage en -verzorging

Over mij

 

Mijn naam is Richard Faas en sinds juni 2017 gediplomeerd sportmasseur en sportverzorger. Na jarenlang te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, besloot ik, uit persoonlijke overwegingen, het over een andere boeg te gooien. Enigszins beïnvloed door mijn vrouw, die ook een massagepraktijk heeft en de wens iets voor mezelf te beginnen, kwam bij mij de gedachte dat daar mijn toekomst lag. Door mijn affiniteit met sport, besloot ik me te richten op de sportmassage en -verzorging. Mijn intentie is om mezelf continue te blijven ontwikkelen in de (sport) massage en allerhande nieuwe technieken en behandelmethodes eigen te maken met het doel de sporter blessurevrij en in topconditie te houden.

Zo heb ik in oktober 2017deelgenomen aan de cursus dry needling bij IVS Opleidingen in Dordrecht. Hierin werd een mooi aanbod gegeven van theorie en praktijk van dry needling. Diverse spieren en spiergroepen werden behandeld, met vaak al direct goede resultaten. Ik kan, indien gewenst, bij aanhoudende spierknopen deze behandeling extra aanbieden.

Tevens heb ik in september deelgenomen aan de cursus stoelmassage bij de Massage Academie in Apeldoorn. Ook in deze cursus  lag de nadruk op de praktijk. Het stelt mij in staat u een heerlijk ontspannen, maar ook verkwikkende, massage te geven. Deze massages zijn tevens uitermate geschikt om bij bedrijven te geven. Gewoon tijdens je werk er eventjes tussenuit en na 15 tot 20 minuten weer vol energie er tegenaan.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk, ben ik ook lid van de Stichting Sportmassage Brabant en met enige regelmaat actief als sportmasseur bij diverse (sport)evenementen.

Ik ben tevens verbonden aan voetbalvereniging Unitas'30 uit Etten-Leur, waar ik in het seizoen 2017-2018 sportverzorger en sportmasseur ben voor Unitas'30 zondag 2.

 

Massages en verzorging

    sportmassage

·     ontspanningsmassage

·     stoelmassage

·     medical taping

·     taping en bandageren

·     dry needling

 

De praktijk

De praktijk is gelegen aan een monumentaal pand in het hartje van Etten-Leur. Er is mogelijkheid tot gratis parkeren op de oprit van de praktijk.